ECONOMIE IN BEDRIJF

OPLEIDINGEN VAN NU VOOR DE BUSINESS VAN MORGEN!

De economie is altijd in beweging. Voor u als ondernemer is er steeds weer de uitdaging om mee te bewegen met de veranderende markt, zodat uw bedrijf succesvol blijft. Jong, gemotiveerd talent met brede kennis op het gebied van economie, financiën, recht en sales kan uw bedrijf hierbij ondersteunen. Daarom ontwikkelt het Graafschap College de SMART START ‘Economie in bedrijf’.

NIEUW IN ONS AANBOD!

BASISCURSUS ROBOTBEDIENING VOOR OPERATORS

BEHAAL EEN MBO-CERTIFICAAT!

Leer als operator om veilig te werken met een (samenwerkende) productierobot, eenvoudige storingen te signaleren en te verhelpen en een industriële robot te onderhouden. De cursus met succes afgerond? Ontvang een mbo-certificaat! Kijk voor meer informatie op www.graafschapcollege.nl, onder (Bedrijfs)opleidingen en cursussen.

ZOEKT U EEN OPLEIDING OF TRAINING VOOR UW MEDEWERKERS?

HET GRAAFSCHAP COLLEGE IS UW PARTNER IN ONTWIKKELEN!

We hebben een breed scholingsaanbod voor volwassenen (mbo-opleidingen, opleidingstrajecten die leiden tot een landelijk erkend certificaat, trainingen, workshops) en spelen onder meer door maatwerk in op actuele scholingsvragen van bedrijven. Praktrijkgericht, persoonlijk en effectief, zodat professionals én werkveld zich blijvend ontwikkelen. Meer info? Kijk op: www.graafschapcollege.nl, onder (Bedrijfs)opleidingen en cursussen. 

OOK LEERBEDRIJF WORDEN?

BIED STUDENTEN EEN STAGEPLEK OF LEERBAAN!

We werken graag met u samen aan het opleiden en ontwikkelen van nieuwe vakkrachten. Kijk voor meer informatie op www.graafschapcollege.nl, onder ‘Bedrijven en instellingen’.

DEEL HET MAGAZINE